Een studie kan nog zo leuk klinken, het is natuurlijk wel fijn als je er uiteindelijk een baan mee kan vinden. Ik vind het belangrijk om je een eerlijk, reëel advies te geven. Samen stellen we een studiekeuze actieplan op. Hierin staan de stappen die je kunt zetten om uiteindelijk tot je studiekeuze te komen. Welke open dagen ga je bezoeken, waar moet je op letten en welke vragen kan je stellen?

MOTIVATIEPROBLEMEN

Vind je het lastig de motivatie te vinden om je best te doen voor school of je studie? Vraag je je af waar die 'rotvakken' goed voor zijn? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Wij gaan samen op zoek naar de dingen die jou wél motiveren. Als je een duidelijk doel voor ogen hebt, zul je zien dat zelfs die minder leuke vakken nét wat leuker worden.  

De Studiekeuze Bootcamp® helpt jou een beeld te vormen van banen die bij jou passen. We gaan samen bekijken welke studies daarbij aansluiten of welke master je kunt kiezen na je bachelor. Je gaat naar huis met je persoonlijke Studiekeuze Top 5 en een concreet actieplan. 

CARRIÈREPERSPECTIEF

INVESTERING

Wat jij krijgt:

        Vergroot je zelfinzicht

        Persoonlijke Studiekeuze Top 5

        Concreet studiekeuze actieplan

        Baankansen en carrière-perspectief in kaart

        Doorlooptijd: 3-4 uur

       Flexibel in te plannen

Jouw investering: € 429,- (incl. btw) per sessie. 

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Kosten

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”