OVER MIJ

Er zijn zoveel verschillende studies tegenwoordig. Hoe weet je nu wat je moet kiezen? Iets dat bij jouw talenten past en waarmee je goede kansen op de arbeidsmarkt hebt.
Ik help je er graag mee!

Lekker breed, dan kan je alle kanten nog op...

Ik ben Viviana Poort. Op de middelbare school vond ik van alles leuk. Dat blijkt ook uit mijn vakkenpakket: van alle richtingen een beetje, want dan kun je er later nog alle kanten mee op. Ik koos voor Bedrijfskunde, lekker breed. Ik wilde manager worden. Geen idee wat dat inhield. Tijdens deze studie vond ik vooral het studentenleven heel leuk, de studie was bijzaak. Ik ben twee keer geswitcht van studie en uiteindelijk afgestudeerd in Communicatiewetenschap, ook heel breed en ja, je kon er alle kanten mee op. Per toeval vond ik een baan in de recruitment, later in HR-management  en vervolgens weer terug in de recruitment.

Meedenken met anderen

Ik heb het altijd leuk gevonden om met anderen mee te denken over de mogelijkheden die er zijn en wat bij iemand past. Wat kan een volgende stap zijn in je loopbaan? Welke banen zijn er allemaal en wat heb je nodig om daar te komen? Iemand helpen met het vinden van antwoorden op deze belangrijke vragen, daar krijg ik energie van. En als iemand mij laat weten dat de stap die ze gezet hebben goed bij ze past, dan kan mijn dag niet meer stuk!

 

Ik heb jarenlange ervaring met de werving en selectie van personeel in diverse branches en functies, op allerlei niveaus, van medewerker tot directie. Van jongvolwassenen tot aan volwassenen tegen de pensioenleeftijd. Hierdoor heb ik een goed beeld van de arbeidsmarkt en de mogelijkheden die je hebt met je studie.

Studiekeuze

Ik merk in mijn omgeving dat veel kinderen het moeilijk vinden om rond hun veertiende al een profiel te kiezen, laat staan om op je zestiende al een studiekeuze te maken die voor een groot deel bepalend kan zijn voor je toekomst. Wil jij weten welke middelbare school profiel of welke studie bij jou past? Wat wil ik, wat kan ik en waar ben ik goed in? Welke profielen en studies zijn er die precies daarbij aansluiten?

Ik wil jou graag helpen!

In één dagdeel werk ik samen met jou volgens de Studiekeuze Bootcamp® methode naar een passend middelbare schoolprofiel of Studiekeuze Top 5. Dit doe ik op een persoonijke, praktische en professionele wijze in een huiselijke sfeer. Aan het eind van de bootcamp heb je meer inzicht. Dat geeft duidelijkheid, rust en motiveert je voor je verdere middelbare school.

Neem gerust contact op en ik vertel je er graag meer over!

          Viviana Poort

Koningslaan 64

1406 KH Bussum

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

© 2020 by Content Consultancy