• kiesstudieloopbaan

Open dagen HBO en WO voorjaar 2022

Bijgewerkt op: 31 mrt.

De eerste ronde van open dagen van dit najaar is achter de rug. Deels waren ze online en bij sommige HBO en WO instellingen mocht je "ouderwets" op de opleiding zelf een kijkje komen nemen.


Vele jongeren maakten er gebruik van, een aantal gericht, veel meer jongeren zonder duidelijk actie plan. Ze gingen sfeer proeven op de opleiding, zonder nog een duidelijk beeld te hebben van welke studie ze straks na hun middelbare school willen gaan kiezen.


De afgelopen maanden zag ik vele jongeren bij mij aan de keukentafel voor een studiekeuze bootcamp®. Ze kwamen bij mij omdat:

  • ze nog geen idee hadden welke kant ze op wilden of

  • ze juist heel goed weten wat ze willen, maar de studie van hun voorkeur heeft een numerus fixus, dus kwamen ze voor plan B of

  • ze dit jaar zijn begonnen aan een studie, maar het valt zó tegen, dus wat past wel of

  • ze de motivatie voor school enorm missen, waar doe ik het eigenlijk allemaal voor of

  • ze een profiel moeten kiezen, want die moet ook weer gekozen worden de komende maanden en welke kan ik dan het beste kiezen

Een studiekeuze bootcamp® is een effectieve en persoonlijke studiekeuze sessie die jou in vier uur helpt aan een passende studie Top 5 en een concreet studiekeuze actieplan. We gaan na wat jou werkelijk motiveert, wat jij kunt en waar jouw interesses liggen. In de afgelopen 4 jaar zijn meer dan 995 jongeren door studiekeuze bootcamp® geadviseerd. Zij waardeerden ons advies met een 8,5 of hoger.


Wil jij komend voorjaar ook gericht op pad met jouw eigen persoonlijke studiekeuze top 5 en een concreet actieplan? Neem hieronder een kijkje in het overzicht van open dagen. Wil je het hele overzicht ontvangen, stuur me dan even een mail en ik stuur het je toe. Of boek nu een studiekeuze bootcamp® bij mij. Bel, mail of app me.

In januari heb ik nog een paar plekken vrij!
1e pagina KIES Open dagen - hbo en wo december 2021 voor jaar 2022 Studiekeuze bootcamp®
.p
Download P • 173KB


30 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”