• kiesstudieloopbaan

Handig overzicht: alle open dagen najaar 2022 HBO en WO op een rijtje

Nog ruim een week en heel Nederland gaat weer naar school. Voor leerlingen die komend jaar naar hun eindexamenjaar gaan, wordt het een spannende tijd. Er komt van alles op je af, SE weken, je PWS (Profielwerkstuk) maken en/of afronden en dan ook nog nadenken over wat je na de middelbare school wilt gaan doen.


En dat laatste is nog niet makkelijk. Er is zo ontzettende veel keuze. Er komen steeds nieuwe studies bij, studies krijgen ineens een andere naam of studies verdwijnen. En hoe weet je nu wat er allemaal is en of het ook bij jou past? En waar moet je dan beginnen? Een studie kiezen is een studie op zich! Trek daar gerust een jaar voor uit!


Niet zelden raken jongeren gedemotiveerd, omdat ze niet weten wat ze willen, laat staan dat ze dan een idee hebben welke open dagen je kunt gaan bezoeken.


Half oktober al de eerste open dagen


Hogescholen en universiteiten hebben dit najaar hun open dagen al gepland. En de eerste open dagen zijn al half oktober! En wist je, dat je je daarvoor moet inschrijven? Soms geldt vol=vol. Dus schrijf je op tijd in. En vraag verlof van school, die krijg je daarvoor.


In de bijlage vind je een overzicht van een aantal open dagen op de HBO, wil je het gehele overzicht van HBO en WO ontvangen? Stuur me dan even een berichtje per app of mail en ik stuur je het met alle plezier toe. 06-50690304 of kies.studieloopbaanadvies@gmail.com


En kun je voor jouw kind nog wel wat hulp gebruiken bij de studiekeuze? Bijvoorbeeld dat we samen een persoonlijke studie top 5 opstellen en meteen een concreet actieplan met daarin o.a. welke open dagen, waar te bezoeken? Plan dan een studiekeuze bootcamp® voor jouw kind en in slechts 4 uur gaan ze naar huis met meer zelfinzicht, een passende studie top 5, het actieplan en meer duidelijkheid. En dat geeft motivatie en rust, ook voor jou als ouder!

KIES VERKORT OVERZICHT OPEN DAGEN HBO&WO najaar 2022
.pdf
Download PDF • 88KB
52 weergaven