• kiesstudieloopbaan

Overzicht van alle online open dagen bij HBO en WO

Bijgewerkt op: 31 mrt.

Hoe help je jouw zoon of dochter bij zijn of haar studiekeuzeproces? De lockdown voor de middelbare scholen gaat nog even duren en de open dagen van HBO en WO zijn nog altijd online.


Vanuit Studiekeuze Bootcamp® is er een handig document (Zie PDF bestand hieronder) opgesteld met daarin:

  • een overzicht van alle HBO en WO online open dagen.

  • 7 handige tips ter ondersteuning van je studiekeuze proces

  • een link naar een informatief webinar én

  • een link naar de Ezine (online studiekeuze gids)

Kom je er dan niet uit met je zoon of dochter dan kan ik in een dagdeel van 4 uur (of als je dat veel vindt, in 2x2 uur, helpen met het opstellen van een persoonlijke studie top 5 en een concreet actieplan. Een gevalideerd assessment (Student Profiel Analyse) maakt hier onderdeel van uit. Kijk maar eens op mijn site...


Wil je overleg? Bel of mail me gerust, ik vertel je er graag meer over.Online oriënteren - hbo en wo
.pdf
Download PDF • 519KB19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Opdrachtbevestiging

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”