STUDIEKEUZE ADVIES

Hulp bij studiekeuze middels de Studiekeuze Bootcamp® methode is bedoeld voor iedereen die nog niet zeker is of nog helemaal geen idee heeft welke studie te kiezen na de middelbare school, maar ook voor jongeren die eerst nog een profielkeuze moeten maken. Op school krijg je als leerling vaak wel ondersteuning, maar decanen hebben gemiddeld 400 leerlingen te begeleiden in de tijd die ze hebben.  Er wordt gekeken naar wat je kan en wat je wilt. In een studiekeuze bootcamp® staan we vooral ook stil bij wie je bent. Welke studie past bij mij als persoon? En daarbij kijken we naar "wat kan je" en "wat wil je". De overlap daarin leidt tot de optimale Studiekeuze. 

Er is tegenwoordig zo veel te kiezen. Er zijn ongeveer 350 MBO studies in Nederland, 275 HBO en 175 WO studies. Hoe weet je nu welke bij je past? En als je dan een keuze gemaakt hebt, wat zijn dan je kansen op de arbeidsmarkt?

We kijken samen wat je interessant vindt, waar je goed in bent en wat past bij jouw persoonlijkheid en toekomstdromen. Ik geef advies over de kansen op de arbeidsmarkt met de studies in jouw persoonlijke Studiekeuze Top 5, maar ook met jouw profielkeuze. Dankzij mijn jarenlange ervaring als recruiter met verschillende organisaties en diverse functies én met het matchen van personen op banen kan ik jou een professioneel, passend studie advies geven waar je zeker verder op kan bouwen. 

IK KAN JOU OOK HELPEN ALS JE:

 

VOORDELEN VOOR JOU

  • Professioneel en deskundig advies door een ervaringsdeskundige

  • Geen lange testen of veel afspraken, maar een kort gedragsassessment en in 1 dagdeel meer inzicht in jezelf

  • We stellen samen een duidelijk, simpel uit te voeren actieplan op

  • Je gaat naar huis met je persoonlijke Studiekeuze Top 5 

  • Je hebt meteen een concreet actieplan in handen

  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

bovenbouw.png
studiestopper.png
motivatieproblemen.png
profielkeuze.png
tussenjaar.png
twijfelaar.png
uitgeloot.png

Bovenbouw

Gestopt met studie

Motivatieproblemen

Profielkeuze

Tussenjaar

Twijfelaars

Uitgeloot

Uitstellers

          Viviana Poort

Koningslaan 64

1406 KH Bussum

© 2020 by Content Consultancy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon