UITGELOOT. EN NU?

Je had je zinnen gezet op een bepaalde studie. Je was vastberaden: dít is de studie die bij mij past. Vol goede moed had je je ingeschreven. En nu... Nu ben je uitgeloot en zit je met je handen in het haar. Ga je nu een tussenjaar nemen en het volgend jaar weer proberen? Ga je op zoek naar een andere studie die misschien bij je past?

DE ALTERNATIEVEN OP EEN RIJ

Het geeft je rust om alternatieven op een rijtje te hebben. Zijn er studies waarmee je via een zij-instroom alsnog de richting op kan die je voor ogen had? Of zijn er andere studies die ook (of misschien zelfs nog beter) bij je passen? Als je de verschillende opties goed voor ogen hebt kan je een weloverwogen keuze maken. 

STUDIEKEUZE ACTIEPLAN

In één dagdeel bekijken we samen welke studies passen bij wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Dit doen we aan de hand van de Studiekeuze Bootcamp® methode. We werken aan een Studiekeuze Top 5 én een concreet actieplan. Hierin staat wanneer je welke activiteiten je kan ondernemen om tot de juiste studiekeuze te komen. Praktisch, concreet en persoonlijk.

laptop-3087585_1920.jpg

INVESTERING

Wat jij krijgt:

        Meer zelfinzicht

        Persoonlijke Studiekeuze Top 5

        Concreet studiekeuze actieplan

        Baankansen en carrière-perspectief in kaart

        Doorlooptijd: 3-4 uur

       Flexibel in te plannen

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”