Dan ben je niet de enige. Het is heel spannend om zo'n belangrijke keuze te maken! Toch is het verstandig niet te lang te wachten met het maken van een studiekeuze. De eerste stap heb je al gezet, want je bent op deze website aan het kijken!

STEL JIJ JE STUDIEKEUZE UIT?

IK KAN JE HELPEN

Met een beetje hulp van mij is het maken van een studiekeuze makkelijker en leuker dan je denkt! Het kost je maar één dagdeel. Tijdens de Studiekeuze Bootcamp® kijken we samen naar wat je interessant vindt, waar je goed in bent en wat past bij jouw persoonlijkheid en toekomstdromen. Op basis daarvan stellen we jouw persoonlijke Studiekeuze Top 5 op en maken we een concreet studiekeuze actieplan.  Hiermee weet jij precies welke stappen je kan zetten om tot een studiekeuze te komen. Dat motiveert en geeft energie!

Gouden horloge

INVESTERING

Wat jij krijgt:

        Inzicht in motivatie en drijfveren

        Persoonlijke Studiekeuze Top 5 geeft stip aan de horizon

        Concreet studiekeuze actieplan geeft motivatie

        Tips voor meer effectiviteit en succes

        Doorlooptijd: 4 uur of 2 x 2 uur

        Flexibel in te plannen

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Opdrachtbevestiging

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”