CONTACT

HR-6311-min.jpg
NEEM CONTACT OP OF SCHRIJF JE METEEN IN VIA HET CONTACTFORMULIER
(je ontvangt binnen 48 uur een reactie)

Bedankt voor het invullen!

(Ik neem binnen 48 uur contact met je op)

De studiekeuze bootcamp en het loopbaanadvies vindt plaats bij mij thuis in Bussum, 5 minuten vanaf de snelweg A1. Ook zijn de stations Bussum-Zuid en Naarden-Bussum in de buurt. Mocht je het fijn vinden, kan ik je ophalen vanaf het station. Ik ben te herkennen aan de mintgroene Renault Twingo.

 

Viviana Poort-Lerant

Koningslaan 64

1406 KH Bussum

Tel.: 06 506 903 04 (ook WhatsApp)

Mail: kies.studieloopbaanadvies@gmail.com

KvK: 76243923 

Annuleren

Verschuiven van datum voor afspraak of deelname kan altijd tot 24 uur van tevoren. Daarna worden 25% van de kosten extra in rekening gebracht. Annulering van de afspraak of deelname kan tot vijf dagen van tevoren kosteloos. Daarna worden 75% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren wordt 100% doorberekend.

Algemene voorwaarden

Op afspraken/opdrachten zijn de algemene voorwaarden KIES Studie&Loopbaanadvies van toepassing.

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”