top of page

NOLOC Register Loopbaanprofessional

Sinds juli 2023 ben ik Register Loopbaanprofessional en sta ik geregistreerd in  het Noloc, dé beroepsorganisatie voor Loopbaanadviseurs - en coaches. En daar ben ik best een beetje trots op!

In een land waar steeds meer mensen zichzelf coach noemen is het fijn je te kunnen onderscheiden met een erkende titel. In dit geval RL.

Als Register Loopbaanprofessional toon je aan dat je beschikt over de juiste kennis, vaardigheden en ervaring als loopbaanadviseur en ook dat je je kennis up-to-date houdt en je je blijft ontwikkelen om anderen te begeleiden in hun loopbaanontwikkeling. Deze registratie is een erkenning van mijn expertise en toewijding aan dit mooie vakgebied.

Ik vind het belangrijk dat mensen die op zoek zijn naar loopbaanbegeleiding of studiekeuze advies weten dat ze met een professional te maken hebben die de nodige expertise en ervaring heeft.

Daarnaast biedt de Noloc-registratie mij ook de mogelijkheid om te blijven leren. Ik kan deelnemen aan relevante workshops en trainingen om mijn kennis up-to-date te houden. Dit stelt mij in staat om jou als klant de best mogelijke begeleiding te bieden.

CRKBO Gecertificeerd Kort Beroepsonderwijs

KIES Studie&Loopbaanadvies is als instelling ingeschreven in het “Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO)” Concreet betekent dit dat KIES Studie&Loopbaanadvies, een  audit heeft gehad omtrent het aanbieden van trainingen of cursussen beroepsonderwijs. Na deze audit, van een dagdeel, zijn mijn bootcamp trainingen “goedgekeurd” en is mijn onderneming KIES Studie&Loopbaanadvies opgenomen in het CRKBO register. Dit houdt in dat mijn studiekeuze bootcamp® en mijn training "klaar voor de arbeidsmarkt van de toekomst" kwalitatief en inhoudelijk als goed met goed lesmateriaal gezien wordt volgens de normering van het CRKBO. Dit betekent ook dat beiden vrijgesteld zijn van BTW.

Keurmerk_Register Loopbaanprofessional.jpg
Logo CRKBO
bottom of page