OVER MIJ

Mijn passie is mensen in hun kracht zetten, ze te laten ontdekken waar ze energie van krijgen, wat hun motiveert. Ze adviseren en coachen zodat ze keuzes kunnen maken: "Welke studie past het beste bij mij en welke baan is mij op mijn lijf geschreven?" Past dit echt bij “wie je bent”, “wat je kan” en “wat je wilt”? Hoe fijn is het dat je dat kunt gaan doen in je leven waar je blij van wordt, energie van krijgt en daar dan ook gewoon goed in zult zijn. En daar word ik dan weer heel blij van, dat jongeren en ook volwassenen enthousiast bij mij de deur uit gaan met het gevoel richting te hebben gevonden. En dat geeft rust en motiveert.

Ik ben Viviana, getrouwd met Emile en ik heb twee dochters, Sylke van 12 en Nienke van 16 jaar. Ik hou echt van zumba, de muziek maakt me blij en om fit en sterk te blijven doe ik tegenwoordig aan kickboxen. Ik ben opgegroeid in Emmen (Drenthe) en ben vervolgens gaan studeren in de Randstad. Eerst bedrijfskunde en bestuurskunde en vervolgens communicatiewetenschap. Mijn werkervaring ligt binnen recruitment en het HRM werkveld. Ik heb gewerkt zowel bij grote organisaties als KLM/Airport Medical Services en YER, als bij een wat kleinere organisatie als Dental Care Professionals en nu Buurtdokters. Ik heb veel verschillende bedrijven binnen diverse branches kunnen zien vanuit mijn rol als recruitment consultant. De afgelopen ruim 20 jaar heb ik honderden mensen kunnen bemiddelen naar een baan die bij hen past. Een  baan bij een organisatie waar ze energie van krijgen, die echt bij ze past. Ik kijk naar wat ze motiveert, wat hun wensen zijn en of dat is wat de functie en het bedrijf te bieden heeft, zodat er een langdurige match ontstaat. Ik heb daardoor een goed overzicht van bedrijven, de diverse functies die je daarbinnen kunt vervullen en de arbeidsmarkt.

HR-5454.jpg

BREDE KENNIS VAN DE ARBEIDSMARKT

Samen met jou werk ik 1-op-1 in een persoonlijke en prettige omgeving aan jouw volgende stap. Eén waar je jouw talenten goed kunt benutten en waar je energie van krijgt. Of het nu studiekeuze, profielkeuze of loopbaankeuze betreft.

EEN STUDIE OF BAAN DIE BIJ JOUW TALENTEN PAST

HR-5383-tiny.jpg

STUDIEKEUZE

In een studiekeuze bootcamp® van slechts 4 uur werk ik samen met jou aan meer zelfinzicht, een persoonlijke studie top 5 en een concreet actieplan.

LOOPBAANADVIES

Bij loopbaanadvies starten we met een intake. En vervolgens zijn er gemiddeld 4-5 gesprekken waarin ik je coach op weg naar je droombaan.

NEEM GERUST CONTACT OP EN IK VERTEL JE ER GRAAG MEER OVER!

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Opdrachtbevestiging

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”