OVER MIJ

Er zijn zoveel verschillende studies tegenwoordig. Hoe weet je nu wat je moet kiezen? Iets dat bij jouw talenten past en waarmee je goede kansen op de arbeidsmarkt hebt.
Ik help je er graag mee!

Ik ben Viviana Poort-Lerant. Op de middelbare school vond ik van alles leuk. Dat blijkt ook uit mijn vakkenpakket: je zou het nu N&G en E&M noemen. Eigenlijk liet ik gewoon de vakken vallen die ik niet zo leuk vond. En zo had ik van alles, een lekker breed pakket, want dan kun je er later nog alle kanten mee op. Ik koos voor Bedrijfskunde. Ik wilde manager worden, het bedrijfsleven in, ondernemen. Tijdens deze studie vond ik vooral het studentenleven heel leuk, de studie werd bijzaak. Ik haalde het niet en moest een switch maken. Ik koos voor Communicatiewetenschap, ook heel breed en ja, je kon er ook alle kanten mee op. Een eerste baan vond ik in de werving en selectie, ik groeide door naar recruitment  manager en  HR manager.  Was er in mijn tijd een studiekeuze bootcamp geweest, dan had ik waarschijnlijk direct een studie op Personeelsmanagement gevolgd. Had me een hele zoektocht, veel geld en een paar studiejaren bespaard. 

HR-5454.jpg

LEKKER BREED, DAN KAN JE ALLE KANTEN NOG OP...

MEEDENKEN MET ANDEREN
 

Ik heb het altijd leuk gevonden om met anderen mee te denken over de mogelijkheden die er zijn en wat bij iemand past. Wat kan een volgende stap zijn in je loopbaan? Welke banen zijn er allemaal en wat heb je nodig om daar te komen? Iemand helpen met het vinden van antwoorden op deze belangrijke vragen, daar krijg ik energie van. En als iemand mij laat weten dat de stap die ze gezet hebben goed bij ze past, dan kan mijn dag niet meer stuk!

 

Ik heb jarenlange ervaring met de werving en selectie van personeel in diverse branches en functies, op allerlei niveaus, van medewerker tot directie. Van jongvolwassenen tot aan volwassenen tegen de pensioenleeftijd. Hierdoor heb ik een goed beeld van de arbeidsmarkt en de mogelijkheden die je hebt met je studie.

HR-5383-tiny.jpg

STUDIEKEUZE

Ik merk in mijn omgeving dat veel kinderen het moeilijk vinden om rond hun veertiende al een profiel te kiezen, laat staan om op je zestiende al een studiekeuze te maken die voor een groot deel bepalend kan zijn voor je toekomst. Wil jij weten welke middelbare school profiel of welke studie bij jou past? Wat wil ik, wat kan ik en wie ben ik? Welke profielen en studies zijn er die precies daarbij aansluiten?

IK WIL JOU GRAAG HELPEN!

In één dagdeel werk ik samen met jou volgens de Studiekeuze Bootcamp® methode naar een passend middelbare schoolprofiel of Studiekeuze Top 5. Dit doe ik op een persoonlijke, praktische en professionele wijze in een huiselijke sfeer. Nu met Covid-19 werken we uiteraard op 1,5 meter afstand van elkaar aan de eetkamertafel.  Aan het eind van de bootcamp heb je meer inzicht. Dat geeft duidelijkheid, rust en motiveert je voor je verdere middelbare school.

NEEM GERUST CONTACT OP EN IK VERTEL JE ER GRAAG MEER OVER!

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Kosten

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”