LOOPBAANADVIES

 

 

 

 

 

Heb je het gevoel dat de baan die je hebt niet meer bij je past? Is je vak misschien helemaal niet meer waar je gemotiveerd van raakt, of het past gewoon niet meer in je work/life balance?

 

IK KAN JE HELPEN

Met een beetje hulp van mij is het maken van een keuze voor een (volgende) baan makkelijker en leuker dan je denkt! Het kost je maar 4 uur! Tijdens de Loopbaanadvies Bootcamp kijken we samen naar wie je bent, waar je goed in bent en wat past bij jouw persoonlijkheid en toekomstdromen. Op basis daarvan maken we een overzicht van potentiële banen. En maken we een stappenplan om je ideale baan te vinden. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opstellen en/of aanpassen van je cv en aan het optimaliseren van je Linkedin profiel. Dat motiveert en geeft energie!

 

De basis van de Loopbaanadvies Bootcamp is een Persoonlijk Profiel Analyse van Thomas Education. Dit is een gevalideerd gedragsassessment op basis van de DiSC-theorie en geeft een duidelijk beeld van wie je bent, wat je talenten zijn en waar je energie van krijgt. Je zult versteld staan van hoe goed je jezelf herkent in het rapport! Dat maakt het maken van keuzes makkelijker, leuker en persoonlijker.

 

 

INVESTERING

Wat jij krijgt:

        Een assessment en uitgebreid rapport

        Inzicht in motivatie en drijfveren

        Een stip aan de horizon

        Baankansen en carrière-perspectief in kaart

        Doorlooptijd: 2 x 1,5 à 2 uur

        Flexibel in te plannen

Jouw investering: € 499,- (incl. btw)

          Viviana Poort

Koningslaan 64

1406 KH Bussum

© 2020 by Content Consultancy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon