top of page

REFERENTIES

Lees en kijk hier reacties van deelnemers over de studiekeuze bootcamp® en loopbaanadvies

Anita van der Kooi, moeder van 3 studiekiezers

"Goede voorbereidende vragen, een zorgvuldig gesprek, fijn contact en na afloop een concreet helder lijstje met studies. Al onze drie kinderen hebben de studiekeuze boot camp gedaan bij Viviana en steeds was het verrassend en helpend. Dank daarvoor!"

Helen Paulich

"KIES! Het woord zegt het al. Om een volgende stap naar een nieuwe baan te zetten struikelde ik over de vele keuzes die ik had. Ik wilde leuk werk hebben, maar hoe dan? Viviana maakte op een zeer professionele, toegankelijke en fijne manier helder, uit welke, bij mij goed passende, opties ik kon kiezen. Waar ben ik goed in en krijg ik energie van? Bij KIES! werk je aan een profielschets waardoor je een goed beeld krijgt van jezelf en het kiezen steeds leuker en makkelijker wordt. Superfijn om nu gericht te kunnen zoeken naar mijn droombaan. Ik heb er zin in, dankjewel Viviana!"

Neal van der Kooij, studiestopper

"Ik ben fantastisch geholpen in mijn keuze voor een nieuwe studie door Viviana. Het is dus zeker een aanrader".

Roos Bovee

"Onze dochter kreeg een uitgebreid profiel van haar karakter en vaardigheden wat eigenlijk wel verrassend voor ons was. Op dit moment is ze naar studies aan het kijken en loopt ze mee met open dagen. Doordat ze nu meer inzicht heeft in ‘wie ze is’ en wat haar drijfveren zijn, kijkt ze bewust naar studierichtingen die daar bij passen. Zo kwam er bijvoorbeeld uit dat ze graag met innovatieve ideeën komt en minder nauwgezet van aard is. Viviana heeft veel kennis om vervolgens de vertaalslag naar studies te maken".

Marije Maltha

Er zijn zoveel mogelijkheden mbt studies ! Naar aanleiding van studiekeuze bootcamp kan Tijn ( 5 vwo) veel gerichter op zoek naar vervolg opleidingen die passen bij wie hij is, wat hij kan en wil!

Julia de Bruijn

"Fijne begeleiding en persoonlijk coaching. Viviana helpt je zoeken naar de antwoorden bij jezelf".

Annebeth Bruhl

"Viviana kan met openheid en respect doorvragen naar de kern".

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!” 

Sylvia (48), marketing communicatie manager

"Dank je Viviana, voor je inspirerende en motiverende begeleiding in mijn zoektocht naar '(wat) is er nog meer' en 'zit ik (nog) op de juiste plek'. Op een prettige en invoelende manier de juiste 'snaren' raken. Deze laatste was een kadootje zo aan het strand. Voor eenieder die twijfelt: gewoon doen!"

bottom of page