top of page

REFERENTIES

Lees en kijk hier reacties van deelnemers over de studiekeuze bootcamp® en loopbaanadvies

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!” 

"Dank je Viviana, voor je inspirerende en motiverende begeleiding in mijn zoektocht naar '(wat) is er nog meer' en 'zit ik (nog) op de juiste plek'. Op een prettige en invoelende manier de juiste 'snaren' raken. Deze laatste was een kadootje zo aan het strand. Voor eenieder die twijfelt: gewoon doen!

Sylvia (48), marketing
communicatie manager

bottom of page