PROFIELKEUZE

HELP! Je moet een profiel kiezen! Hoe kan je nou weten welk profiel je moet kiezen als je nog geen idee hebt wat je later wil worden? Er zijn vakken die je leuker vindt dan andere, maar misschien wil je een studie doen waar je een 'stom vak' voor nodig hebt. En je wilt het liefst ook bij je vrienden en vriendinnen in de klas blijven! KEUZESTRESS!

IK KAN JE HELPEN

In twee uur tijd help ik jou bepalen welk profiel het best past bij wie jij bent, wat je kan en wat je wilt. We kijken naar welke beroepen je leuk vindt en of daar in de toekomst nog vraag naar is. Welke studies sluiten daarbij aan en welk profiel kan je dan het best kiezen?

 

Wil je je vader of moeder meenemen? Geen probleem!

HR-5382-tiny.jpg

INVESTERING

Wat jij krijgt:

        Kom erachter wie je écht bent

        Welke studies passen bij jouw motivatie?

        Arbeidsmarkt van de toekomst

        Bepaal welk profiel je dan nú het beste kan kiezen

        Doorlooptijd: 2 uur, eventueel ouders erbij

        Flexibel in te plannen

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”