DE TWIJFEL SLAAT TOE

Het is heel spannend om een definitieve studiekeuze te maken! Heb je alle voors en tegens wel goed in beeld? En heb je de alternatieven goed voor ogen? Past de studie niet alleen bij wat je kan, maar ook bij wie je bent en wat je er later mee wilt doen? En wat nou als de studie tegenvalt... Dat kost niet alleen veel geld, maar ook heel veel negatieve energie.

MAAK EEN EIND AAN HET GEPIEKER

bulletin-board-3233653_640.jpg

In één dagdeel wordt duidelijk welke studie bij jou past. Daarbij kijken we niet alleen naar je capaciteiten en interesses, maar ook naar wie je bent. Wat geeft jou energie? Wat zijn jouw drijfveren? Om hier inzicht in te krijgen doen we een studentprofielanalyse. Ook adviseer ik je over baankansen en carrièreperspectief. 

Een goed beeld van wie je bent, wat je kan en wat je wilt is zo waardevol. Het zal je niet alleen helpen bij het maken van de juiste studiekeuze, maar ook bij andere keuzes in de toekomst. En het kost je maar één dagdeel! 

INVESTERING
 

Wat jij krijgt:

        Inzicht in motivatie en drijfveren

        Persoonlijke Studiekeuze Top 5 geeft stip aan de horizon

        Concreet studiekeuze actieplan geeft motivatie

        Tips voor meer effectiviteit en succes

        Doorlooptijd: 4 uur of 2 x  2 uur

        Flexibel in te plannen

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”