Je hebt de keuze gemaakt een tussenjaar te nemen. Werken, reizen, levenservaring opdoen... Een goed moment om je te oriënteren op hoe je jouw toekomst ziet! Wat past er nou écht bij jouw talenten, bij wat je leuk vindt, waar je energie van krijgt? Welke open dagen ga je tijdens je tussenjaar bezoeken? Hoe haal jij het maximale uit je tussenjaar?

TUSSENJAAR

STUDENT PROFIEL ANALYSE (SPA)

Tijdens de Studiekeuze Bootcamp® werken we aan een studentprofielanalyse. Aan de hand van de analyse stellen we jouw persoonlijke Studiekeuze Top 5 op. Daarna kijken we wanneer er (online) open dagen zijn voor deze studies, wanneer je een dagje kunt proefstuderen en welke vragen je kan stellen om een beter beeld te krijgen van de studie en de carrièrekansen. Deze activiteiten nemen we op in je studiekeuze actieplan. 

STUDIEKEUZE ACTIEPLAN

Een studiekeuze actieplan kan je helpen bij het effectief kiezen van jouw studie. Met dit plan weet jij precies wanneer je welke acties moet ondernemen om in jouw tussenjaar tot de juiste studiekeuze te komen. Heel concreet en praktisch!

TUSSENJAARABONNEMENT VOOR STUDIEKEUZE

Het kan zijn dat je tijdens je tussenjaar nog eens van gedachten wilt wisselen. Er kan in een jaar immers veel gebeuren! Daarom kunnen we naast de Studiekeuze Bootcamp® twee 'terugkomsessies' inplannen. Tijdens de sessies bespreken en evalueren we de voortgang van je studiekeuze acties. Zo kun je nóg beter tot jouw definitieve studiekeuze komen.

Travel polaroids

INVESTERING

Wat jij krijgt:

        Meer zelfinzicht

        Persoonlijke Studiekeuze Top 5

        Concreet studiekeuze actieplan

        Begeleiding gedurende het jaar

        1 Studiekeuze Bootcamp, 2 terugkom momenten

        Flexibel in te plannen

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”