Vol goede moed begon je aan je studie. Je had er zin in! Een studie in een leuke stad, samen met bekenden en goede baankansen na afloop. En nu blijkt het tegen te vallen. Het is niet wat je ervan had verwacht. Balen! Wat nu?

Eén ding is zeker: Je wilt verder studeren. Een studie die écht bij je past. Een opleiding die aansluit bij wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Maar hoe kies je nu wel de juiste studie? Daar helpt de
Studiekeuze Bootcamp® bij! In slechts vier uur heb je jouw persoonlijke Studiekeuze Top 5 én een praktisch, concreet actieplan. 

GESTOPT MET STUDIE. WAT NU?

gestopt-met-studie-wat-nu.jpg

WELKE STUDIE PAST BIJ MIJ?

De keuze van een studie wordt vaak gemaakt op basis van 'wat kan ik' (capaciteiten) en 'wat wil ik' (interesses). Een minstens zo belangrijke vraag waar vaak aan wordt voorbij gegaan is 'wie ben ik'? De optimale studiekeuze is de combinatie van alle drie deze factoren.

Om antwoord te krijgen op de 'wie ben ik'-vraag, werken we samen aan een studentprofielanalyse. Dit doen we door middel van een gevalideerd gedragsassessment van slechts acht minuten op basis van de DiSC-theorie, dat inzicht geeft in wat jou motiveert en energie geeft. Vervolgens zoeken we naar passende studies die aansluiten bij wat je kan, wat je wilt én wie je bent. 

Uiteraard adviseer ik je over baankansen en carrièreperspectief. Want een studie kan nog zo leuk zijn, uiteindelijk wil je natuurlijk een leuke baan vinden waar je je kennis in kwijt kan en energie uithaalt.  

INVESTERING

Wat jij krijgt:

        Inzicht in motivatie en drijfveren

        Persoonlijke Studiekeuze Top 5 geeft stip aan de horizon

        Concreet studiekeuze actieplan geeft motivatie

        Tips voor meer effectiviteit en succes

        Doorlooptijd: 4 uur of 2 x  2 uur

        Flexibel in te plannen

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”