EEN MASTER KIEZEN

Gefeliciteerd! Je hebt (bijna)  je hbo- of wo-bachelor opleiding afgerond! Nu heb je besloten om verder te studeren. Maar net zoals bij het kiezen van een bachelor: de keuze is weer reuze. Er zijn verschillende opties, waaronder verder studeren aan je huidige universiteit, een master doen aan een andere universiteit, een 1-jarige óf een 2-jarige (onderzoeks)master, of wil je misschien toch een andere richting inslaan? Dan is er vaak een schakelprogramma nodig. Ook om met je hbo-diploma een universitaire master te doen moet je vaak eerst een schakeltraject doorlopen. Fijn om de mogelijkheden eens grondig te doorlopen en ik kan jou daarbij helpen!

DE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ

Het is goed om alle mogelijkheden op een rijtje te hebben en erachter te komen wat het best bij jou past. 

Ben je er tijdens je bachelor achter gekomen dat je liever een andere richting op wilt? Of dat je je wilt specialiseren of juist verbreden?  Dan bekijken we samen of en hoe je alsnog de richting op kan die je nu voor ogen hebt. 

Als je de verschillende opties goed voor ogen hebt kan je een weloverwogen keuze maken. 

STUDIEKEUZE ACTIEPLAN

In één dagdeel bekijken we samen welke studies passen bij wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Dit doen we aan de hand van de Studiekeuze Bootcamp® methode. We werken aan een persoonlijke Studiekeuze Top 5 én een concreet actieplan. Hierin staat wanneer je welke activiteiten kan ondernemen om tot de juiste studiekeuze te komen. Praktisch, concreet en persoonlijk.

laptop-3087585_1920.jpg

INVESTERING

Wat jij krijgt:

        Meer zelfinzicht

        Persoonlijke Studiekeuze Top 5

        Concreet studiekeuze actieplan

        Baankansen en carrière-perspectief in kaart

        Doorlooptijd: 3-4 uur

        Flexibel in te plannen

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”