top of page

EEN MASTER KIEZEN

Gefeliciteerd! Je hebt (bijna) je hbo- of wo-bachelor opleiding afgerond! Nu heb je besloten om verder te studeren. Maar net zoals bij het kiezen van een bachelor: de keuze is weer reuze. Er zijn verschillende opties, waaronder verder studeren aan je huidige universiteit, een master doen aan een andere universiteit, een 1-jarige óf een 2-jarige (onderzoeks)master, of wil je misschien toch een andere richting inslaan? Dan is er vaak een schakelprogramma nodig. Ook om met je hbo-diploma, een universitaire master te doen moet je vaak eerst een schakeltraject (een pre-master) doorlopen. Fijn om de mogelijkheden eens grondig te doorlopen en ik kan jou daarbij helpen!

DE MOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ

Het is goed om alle mogelijkheden op een rijtje te hebben en erachter te komen wat het best bij jou past. 

Ben je er tijdens je bachelor achter gekomen dat je liever een andere richting op wilt? Of dat je je wilt specialiseren of juist verbreden?  Dan bekijken we samen of en hoe je alsnog de richting op kan die je nu voor ogen hebt. 

Als je de verschillende opties goed voor ogen hebt kan je een weloverwogen keuze maken. 

STUDIEKEUZE ACTIEPLAN

In één dagdeel bekijken we samen welke studies passen bij wie je bent, wat je kan en wat je wilt. Dit doen we aan de hand van de Studiekeuze Bootcamp® methode. We werken aan een persoonlijke Studiekeuze Top 5 én een concreet actieplan. Hierin staat wanneer je welke activiteiten kan ondernemen om tot de juiste masterkeuze te komen. Praktisch, concreet en persoonlijk.

INVESTERING

Wat jij krijgt:

        Meer zelfinzicht

        Persoonlijke Studiekeuze Top 5

        Concreet studiekeuze actieplan

        Baankansen en carrière-perspectief in kaart

        Doorlooptijd: 3-4 uur

        Flexibel in te plannen

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
bottom of page