INVESTERING

check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png
check_509632_49x50.png

Wat jij krijgt:

        Een assessment en uitgebreid rapport

        Inzicht in motivatie en drijfveren

        Een stip aan de horizon

        Baankansen en carrière-perspectief in kaart

        Doorlooptijd: 2 x 1,5 à 2 uur

        Flexibel in te plannen

Neem contact met me op voor meer informatie en de kosten voor een traject op maat

LOOPBAANADVIES BUSSUM

 

Heb je het gevoel dat de baan die je hebt niet meer bij je past? Is je vak misschien helemaal niet meer waar je gemotiveerd van raakt, of het past gewoon niet meer in je work/life balance?

 

IK KAN JE HELPEN

Met een beetje hulp van mij is het maken van een keuze voor een (volgende) baan makkelijker en leuker dan je denkt! Tijdens de Loopbaanadvies Bootcamp kijken we samen naar wie je bent, waar je goed in bent en wat past bij jouw persoonlijkheid en toekomstdromen. Op basis daarvan maken we een overzicht van potentiële banen. En maken we een stappenplan om je ideale baan te vinden. Denk bijvoorbeeld aan hulp bij het opstellen en/of aanpassen van je cv en aan het optimaliseren van je LinkedIn profiel. Dat motiveert en geeft energie!

 

De basis van de Loopbaanadvies Bootcamp is een Persoonlijk Profiel Analyse van Thomas Education. Dit is een gevalideerd gedragsassessment op basis van de DiSC-theorie en geeft een duidelijk beeld van wie je bent, wat je talenten zijn en waar je energie van krijgt. Je zult versteld staan van hoe goed je jezelf herkent in het rapport! Dat maakt het maken van keuzes makkelijker, leuker en persoonlijker.

stip op de horizon.jpg

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Kosten

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”