• kiesstudieloopbaan

Klanttevredenheidsonderzoek

In de maand januari hielden we onder maar liefst 1000 studiekiezers een klanttevredenheidsonderzoek. Wij, van studiekeuze bootcamp®, wilden weten wat de lange termijn effectiviteit is van en de tevredenheid over de studiekeuze bootcamp®methode.


Tussen 2016 en 2021 namen al deze studiekiezers deel aan een studiekeuze bootcamp®. Sommigen zijn zelfs al afgestudeerd, anderen moeten nog beginnen, komend jaar of het jaar daarna.


En we zijn blij en enorm trots met deze mooie cijfers!!


Maar liefst 98% van de studiekiezers beveelt ons aan en 95,3 % geeft aan dat deelname aan de Studiekeuze Bootcamp® geholpen heeft bij het vinden van een passende studie.

31,8 % van de studiekiezers vulde de vragenlijst in.


Benieuwd naar meer feiten? Download dan deze PDF

31 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

Julia (16), havo 4

"Deze studiekeuze bootcamp heeft me erg geholpen. Ik ben meer over mezelf te weten gekomen en heb nu een beter idee over wat ik na het middelbare onderwijs wil doen. Viviana biedt goede ondersteuning en ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en heb veel geleerd." 

Fraukje (40-er), manager

“ Om uit te zoeken of de loopbaan die ik heb gekozen passend bij me is, heb ik het PPA assessment gemaakt. Bij het doorspreken van het rapport werd me duidelijk dat ik op de goede weg ben.
In een persoonlijk gesprek, op een zeer mooie locatie, heb ik (positieve) feedback ontvangen, handvatten gekregen en ben ik met nieuwe energie verder gegaan aan de uitdaging die ik ben aangegaan bij mijn werkgever. De onzekerheid die ik toch nog wel een beetje had, is weggenomen. Viviana, heel veel dank daarvoor.” 

Tom (17), vwo 5

“ Ik heb meer inzicht gekregen in wat bij mij past en heb nu een lijst met 6 voorkeurstudies waar ik mee verder kan. Blij mee, dank je wel Viviana voor de hulp!”