Zoeken
  • kiesstudieloopbaan

Alternatieven voor numerus fixus studies

En dan ben je niet alleen druk met je eindexamen, maar heb je daarnaast nog een hele kluif aan je toelating voor een numerus fixus-studie. Nog even en het is 15 april. De dag waarop je te horen krijgt of je bent toegelaten voor je studie met jouw voorkeur.


Ik weet het nog goed. De brief op de deurmat, (ja, in mijn tijd ging dat met een heuse brief) met daarin de uitslag. Heb je een rangnummer dat valt binnen het totaal aantal plaatsen?Voor sommigen een moment van blijdschap en opluchting om te horen dat je bent toegelaten. Wat een feest. Voor anderen een teleurstelling, want nu val je terug op je plan B. Als je die al hebt. Want onze ervaring is dat niet iedereen een alternatief heeft uitgezocht of gevonden.


Ikzelf destijds ook niet. Ik had me geen raad geweten als ik niet was toegelaten.


Om aanstaande studenten, die straks te horen krijgen dat ze zijn uitgeloot voor hun eerste studiekeuze, te ondersteunen, heeft één van mijn collega studiekeuze adviseurs van studiekeuzebootcamp.nl een overzicht gemaakt van alternatieve studies voor de numerus fixus studies in Nederland (zie bijgaand document).


Heb je toch nog hulp nodig om een plan B op te stellen? Plan dan een studiekeuze bootcamp® met mij. In slechts 1 dagdeel stellen we samen een concrete studie top 5 (of top 3) op. Bel, mail of app me: 06 - 50 690 304 of kies.studieloopbaanadvies@gmail.com


Inschrijven voor je studie kan tot 1 mei.

ALTERNATIEVE NF-STUDIES + SKB®
.pdf
Download PDF • 95KB47 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Loopbaanadvies Bussum

Loopbaanadvies Almere

Loopbaanadvies Amsterdam

Loopbaanadvies Utrecht

Gedragsassessment

Hulp bij Studiekeuze

Inspiratie

Kosten

Persoonlijk Profiel Analyse Studiekeuzestress

Studiekeuze bootcamp

Student Profiel Analyse

          Viviana Poort

Koningslaan 64

1406 KH Bussum

tel: 06 - 50 690 304

© 2020 by Content Consultancy

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • whatsapp logo